background
logotype
image1 image2 image3

Сезон ЕСЕН - ЗИМА 2018/2019

Обичайно в студените зимни месеци, по-голяма част от фирмите свиват рекламните си разходи, в очакване на "по-добри времена". А защо да ги чакаме, щом можем да ги поканим още днес?

За да Ви бъдем полезни, ние - екипът на Рекламна агенция "Алианси", Ви предлагаме следните зимни решения за затопляне на икономическия микро климат на Вашия бизнес:

Печат на:

ФЛАЕРИ, 1000 броя за 98 лв. (двустранни, А6)

ВИЗИТКИ, 1000 броя за 60 лв. (двустранни с UV лак)

ПЛАКАТИ, 10 броя за 25 лв. (цветни, хромови, 32 х 48 см.)

... и много други бюджетни решения !

Погрижете се за успешната рекламна кампания на своя бизнес!

Рекламна агенция Алианси предлага изработване на всичко, което Ви е нужно: витринна реклама, автомобилно брандиране, винили, транспаранти, табели, флаери, визитки, диплянки, папки, каталози, карти, менюта, стикери, формуляри, бланки, кочани, фирмени печати, тениски, шапки и всичко, за което се сещате ... + още!

Поръчайте своите рекламни материали или поискайте оферта. Не се колебайте да попитате! Ние сме на разположение. 


Рекламна агенция Алианси

Рекламна агенция Алианси гарантира БЪРЗО и КАЧЕСТВЕНО изграждане на Вашия УСПЕШЕН КОРПОРАТИВЕН ИМИДЖ.


 Рекламно обслужване 

Рекламна агенция Алианси предлага рекламни решения в следните области:


Маркетингово обслужване 

Звено "Маркетингови дейности" към Рекламна агенция Алианси е създадено с цел подпомагане на своите клиенти в областите на маркетинг, PR и бизнес развитие. Ето и част от насоките, в които можем да Ви бъдем полезни :


За екипа и клиентите на Алианси 

В рекламна агенция "Алианси" работят креативни и доказали се професионалисти в областта на графичния дизайн, уебдизайна и изработката на всички видове рекламни изделия.

Отличното качество и бързината на предоставяните от нас услуги са притегателна сила, както за български, така и за чуждестранни партньори и клиенти. Във всеки един проект, с който се захващаме, сплотеният ни екип влага цялата си енергия, старание и страст, така че клиентите ни да получат най-доброто решение за своите потребности.

 

2020  Реклама, Варна, Каварна, Рекламна агенция Алианси   globbers joomla templates