background
logotype
image1 image2 image3

АКТУАЛНО за летен туристически сезон 2017

Подготовката за летният туристически сезон вече е в разгара си. Погрижете се за успешната рекламна кампания на своя бизнес!

Рекламна агенция Алианси предлага изработване на всичко, което Ви е нужно: витринна реклама, автомобилно брандиране, винили, транспаранти, флаери, визитки, диплянки, папки, каталози, карти, менюта, стикери, формуляри, бланки, кочани, тениски, шапки и всичко, за което се сещате. 

Поръчайте своите рекламни материали или поискайте среща с наш представител на удобен за Вас адрес.

 


Рекламна агенция Алианси

Рекламна агенция Алианси гарантира БЪРЗО и КАЧЕСТВЕНО изграждане на Вашия УСПЕШЕН КОРПОРАТИВЕН ИМИДЖ.


 Рекламно обслужване 

Рекламна агенция Алианси предлага рекламни решения в следните области:


Маркетингово обслужване 

Звено "Маркетингови дейности" към Рекламна агенция Алианси е създадено с цел подпомагане на своите клиенти в областите на маркетинг, PR и бизнес развитие. Ето и част от насоките, в които можем да Ви бъдем полезни :


За екипът и клиентите на Алианси 

В рекламна агенция "Алианси" работят креативни и доказали се професионалисти в областта на графичния дизайн, уебдизайна и изработката на всички видове рекламни изделия.

Отличното качество и бързината на предоставяните от нас услуги са притегателна сила, както за български, така и за чуждестранни партньори и клиенти. Във всеки един проект, с който се захващаме, сплотеният ни екип влага цялата си енергия, старание и страст, така че клиентите ни да получат най-доброто решение за своите потребности.

Рекламна агенция Алианси и „Детско полицейско управление“

На 16 май 2016г. беше официалното представяне на уникалния национален проект "Детско полицейско управление". В кампанията ще се включат районни управления и деца от училищата на територията на цяла България. Проектът цели учениците да бъдат запознати с дейността на институциите в страната и по-конкретно с отговорностите на Полицията / Министерството на вътрешните работи.

В тази връзка, рекламна агенция Алианси изработва сигнални жилеткидетски тенискишапкикозиркизначкиемблемистикери,светлоотразителни аксесоари и всякакви отличителни знаци с надписи и лога за учениците, които участват в проекта "Детско полицейско управление", както и плакетисвидетелстваграмотиудостоверения за управленията, училищата и децата, които се включват в кампанията. Някои материали можете да разгледате ТУК.

Успех на всички участници и на целия проект "Детско полицейско управление"!

2017  Реклама, Варна, Каварна, Рекламна агенция Алианси   globbers joomla templates