Интериорна реклама

Силата на интериорната реклама

Често интериорната реклама бива подценявана, поради факта, че тя не се възприема точно като реклама, а всъщност именно в това се крие нейната сила.

Този вид реклама включва невероятно богато многообразие от елемнти, които намират различни приложения, изпълняват различни функции, заемат различни местоположения. Дори и условно, трудно бихме могли да групираме атрибутите на интериорната реклама по определени признаци, тъй като в зависимост от средата, в която са разположени, от приложението си, от вида си, те носят твърде различна полезност.


Приложения на интериорната реклама

Рекламни решения за Вашия хотел и ресторант:

Реклама за търговски и бизнес центрове (общи площи):

Реклама за Вашия магазин, търговски площи, изложения, шоуруми:
Реклама за Вашия офис:

Интериорни рекламни решения:


Реално, всеки детайл от интериора можа да се разглежда като интериорна реклама и да служи за такава. Въпрос на гледна точка и дизайнерско виждане е дали например най-обикновеното Ви стълбище ще се превърне в художествена галерия, място за презентиране на фирмената история, фирмените дейности и продукти, ще се оформи по начин, който те предразполага към нещо, или просто ще се остави слабо осветено, невзрачно, неприятно, неусвоено и безполезно пространство, което Вашите партньори трябва да преудолеят, за да стигнат до Вас.

А защо да е така? Нека не оставяме хората да се лутат, в опита си да ни открият. Нека ги насочим, посрещнем, упътим и приемем по възможно най-удобния, приятен за тях и полезен за нас начин. Да им предадем добро настроение в приятна, светла, свежа и дружелюбна обстановка, да ги поласкаем с любезно обръщение и ненатрапчиво присъствие, да ги развеселим с нещо забавно. Така те ще пожелаят да ни посетят отново, да поостанат по-дълго, ще са по-възприемчиви, кам нещата, в които се стараем да ги убедим и по-благосклонни към нас.